Cos
Coșul de cumpărături este gol!
It's not too late to fix it :)

Silhouette Cameo 5 Carara + Mat Electrostatic Alb

Super Pret
Model: SILH-CAMEO-5-WHTCAR-4T+ES
Producător: Silhouette
In stoc 2
2.440,00 Lei-2 % 2.390,00 Lei
Descriere scurta
Silhouette Cameo 5: Inovația Creativă În Arta Digitală de La Silhouette AmericaÎn lumea tehnologiei de decupare și design, Silhouette America continuă să se impună ca un lider incontestabil, aducând pe piață ultimul lo...
Citeste mai mult...
Produsele aduse pe baza de comanda
Produsele aduse pe baza de comanda
Pentru produsele aduse pe comanda se percepe o taxa de 30% in avans si restul la livrarea produsului. Termenul de livrare al produselor aduse pe comanda este de 7-14 zile lucratoare, de la plasarea unei comenzi ferme. Comanda este considerata ferma din momentul achitarii facturii proforme. Dovada achitarii o reprezinta ordinul de plata trimis de client la adresa de email contact@echipamentsublimare.ro
Toate comenzile primite înainte de ora 13
Toate comenzile primite înainte de ora 13
Comenzile primite pana in ora 13:00, vor fi expediate in aceeasi zi! Timpul de livrare este de aproximativ 1-3 zile lucrătoare prin Fan Courier sau DPD

Descriere Silhouette Cameo 5 Carara + Mat Electrostatic Alb

Silhouette Cameo 5: Inovația Creativă În Arta Digitală de La Silhouette America

În lumea tehnologiei de decupare și design, Silhouette America continuă să se impună ca un lider incontestabil, aducând pe piață ultimul lor model revoluționar: Silhouette Cameo 5. Acest dispozitiv extraordinar redefinește posibilitățile creative, oferind utilizatorilor săi o libertate artistică fără precedent și o precizie de neegalat.

Silhouette Cameo 5 este încununarea eforturilor continue de inovație ale echipei Silhouette America, fiind echipat cu funcționalități de ultimă generație ce promit să transforme viziunea artistică în realitate cu o ușurință surprinzătoare. Eleganța designului său, îmbinată cu performanța de top, face ca acest plotter de decupat să se distanțeze net de predecesorii săi și să stabilească un nou standard în industrie.

Silhouette Cameo 5 se distinge prin capacitatea sa de a manevra o gamă largă de materiale, de la hârtie subțire până la materiale mai groase precum vinilul sau cartonul, permițând astfel realizarea unor proiecte variate, de la invitații personalizate și decoruri de perete, până la proiecte de fashion personalizate și multe altele. Flexibilitatea acestui instrument este de-a dreptul impresionantă, deschizând calea către noi orizonturi ale expresiei personale.

O caracteristică remarcabilă a Silhouette Cameo 5 este interfața sa intuitivă, care facilitează accesul la un arsenal vast de funcții și setări. Utilizatorii își pot ajusta și optimiza proiectele cu o precizie milimetrică, garantând rezultate de cea mai înaltă calitate. În plus, compatibilitatea cu software-ul Silhouette Studio aduce un plus de valoare, permițând proiectarea detaliată și ajustarea fină a lucrărilor înainte de tăiere.

Robustețea și durabilitatea modelului Silhouette Cameo 5 sunt de asemenea de apreciat, garantând că investiția în acest plotter va fi una durabilă și de încredere pe termen lung. Fie că vorbim de mici afaceri sau de pasionați de DIY, acest echipament de ultimă oră este capabil să îndeplinească cele mai exigente cerințe și să ducă la îndeplinire cele mai complexe proiecte.

În concluzie, Silhouette Cameo 5 de la Silhouette America reprezintă vârful de lance al tehnologiei de decupare și design, oferind o combinație imbatabilă de stil, performanță și versatilitate. Este un partener de încredere pentru oricine dorește să exploreze noi teritorii creative și să-și îmbunătățească portofoliul de proiecte cu un instrument profesional și de înaltă calitate.


Caracteristicile mașinii includ: 

Capacitate de scule electrice Tăiere încrucișată automată cu AutoBlade

Noul accesoriu ranforsat pentru alimentator cu role (atașabil)

Funcționare mai silențioasă

Covoraș electrostatic (accesoriu suplimentar opțional)

Role de prindere reglabile, cu putere de prindere îmbunătățită și capacitatea de a personaliza poziția

Citire îmbunătățită a mărcii de înregistrare pentru lucrările Print & Cut

Arhitectura capacului cu deschidere lină

Lățime de tăiere completă de 30.5cm

Tăiați până la 5m lungime

Capabilități de taiere fără mat

Distanță de înălțime de 3 mm pentru materiale mai groase

Detectarea automată a sculei

Tăiere fără fir cu conectivitate Bluetooth®

Compatibil PixScan™

Silhouette Studio®, vă oferă opțiuni de design nelimitate pentru a vă personaliza proiectele


Ce include:

Silhouette Cameo® 5​

Set adaptor AC/cablu de alimentare

Covoraș de tăiere

AutoBlade Instrument de reglare a lamei

Autofeeder cu role

SoftwareSilhouette Studio® (descărcare). https://www.silhouetteamerica.com/setup

100 de modele exclusive (disponibile cu înregistrare)

Abonament de 1 lună la Silhouette Design Store (disponibil cu înregistrare)

Review-uri despre Silhouette Cameo 5 Carara + Mat Electrostatic Alb

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Întrebări și răspunsuri (FAQ) Silhouette Cameo 5 Carara + Mat Electrostatic Alb

icon_callback Solicita un apel telefonic icon_email Scrie un email