Cos
Coșul de cumpărături este gol!
It's not too late to fix it :)

Cricut • TrueControl Kit Blue

Model: 2004843
Producător: Cricut
In stoc 11
92,00 Lei
Descriere scurta
Cricut • TrueControl Kit BlueVeți fi gata cu acest kit TrueControl care include cinci lame de schimb și un cartus de depozitare convenabil pentru a urmări și a elimina lamele uzate. Cu marginea ascuțită, vârful pier...
Citeste mai mult...
Produsele aduse pe baza de comanda
Produsele aduse pe baza de comanda
Pentru produsele aduse pe comanda se percepe o taxa de 30% in avans si restul la livrarea produsului. Termenul de livrare al produselor aduse pe comanda este de 7-14 zile lucratoare, de la plasarea unei comenzi ferme. Comanda este considerata ferma din momentul achitarii facturii proforme. Dovada achitarii o reprezinta ordinul de plata trimis de client la adresa de email contact@echipamentsublimare.ro
Toate comenzile primite înainte de ora 13
Toate comenzile primite înainte de ora 13
Comenzile primite pana in ora 13:00, vor fi expediate in aceeasi zi! Timpul de livrare este de aproximativ 1-3 zile lucrătoare prin Fan Courier sau DPD

Descriere  Cricut • TrueControl Kit Blue

Cricut • TrueControl Kit Blue

Veți fi gata cu acest kit TrueControl care include cinci lame de schimb și un cartus de depozitare convenabil pentru a urmări și a elimina lamele uzate.

Cu marginea ascuțită, vârful piercing și sistemul superior de blocare a lamei, Cricut TrueControl Knife vă oferă un control mai bun și rezultate frumoase de fiecare dată.

Experimentați o precizie și acuratețe uimitoare atunci când lucrați pe o mare varietate de materiale, inclusiv carton de hârtie, materiale plastice subțiri, pânză și multe altele.

Nu va trebui niciodată să atingeți o lamă cu sistemul nostru patentat de schimbare a lamei fără mâini. Datorită designului anti-ruliu atent, poți fi sigur că cuțitul va rămâne în poziție atunci când nu este folosit.

Pregătește-te să faci ceva uimitor pentru că te vei bucura de ore întregi de muncă fără oboseală, cu o prindere confortabilă și amortizată.

Lame de schimb vândute separat.

Review-uri despre  Cricut • TrueControl Kit Blue

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Întrebări și răspunsuri (FAQ)  Cricut • TrueControl Kit Blue

Produse asemănătoare
icon_callback Solicita un apel telefonic icon_email Scrie un email