Cos
Coșul de cumpărături este gol!
It's not too late to fix it :)

Cricut • TrueControl Kit Blue

Model: 2004843
Producător: Cricut
In stoc 11
92,00 Lei
Descriere scurta
Cricut • TrueControl Kit BlueVeți fi gata cu acest kit TrueControl care include cinci lame de schimb și un cartus de depozitare convenabil pentru a urmări și a elimina lamele uzate. Cu marginea ascuțită, vârful pier...
Citeste mai mult...
Produsele aduse pe baza de comanda
Produsele aduse pe baza de comanda
Pentru produsele aduse pe comanda se percepe o taxa de 30% in avans si restul la livrarea produsului. Termenul de livrare al produselor aduse pe comanda este de 7-14 zile lucratoare, de la plasarea unei comenzi ferme. Comanda este considerata ferma din momentul achitarii facturii proforme. Dovada achitarii o reprezinta ordinul de plata trimis de client la adresa de email contact@echipamentsublimare.ro
Toate comenzile primite înainte de ora 13
Toate comenzile primite înainte de ora 13
Comenzile primite pana in ora 13:00, vor fi expediate in aceeasi zi! Timpul de livrare este de aproximativ 1-3 zile lucrătoare prin Fan Courier sau DPD
In perioada 18 Martie - 22 Martie 2024 ne luăm liber de la birou
In perioada 18 Martie - 22 Martie 2024 ne luăm liber de la birou
In perioada 18 Martie - 22 Martie ne luăm liber de la birou .Comenzile plasate pe site urmează să fie procesate si livrate dupa data de 25 Martie Va rugam sa plasati comenzile din timp, astfel încât sa va asigurati necesarul de materiale.

Descriere  Cricut • TrueControl Kit Blue

Cricut • TrueControl Kit Blue

Veți fi gata cu acest kit TrueControl care include cinci lame de schimb și un cartus de depozitare convenabil pentru a urmări și a elimina lamele uzate.

Cu marginea ascuțită, vârful piercing și sistemul superior de blocare a lamei, Cricut TrueControl Knife vă oferă un control mai bun și rezultate frumoase de fiecare dată.

Experimentați o precizie și acuratețe uimitoare atunci când lucrați pe o mare varietate de materiale, inclusiv carton de hârtie, materiale plastice subțiri, pânză și multe altele.

Nu va trebui niciodată să atingeți o lamă cu sistemul nostru patentat de schimbare a lamei fără mâini. Datorită designului anti-ruliu atent, poți fi sigur că cuțitul va rămâne în poziție atunci când nu este folosit.

Pregătește-te să faci ceva uimitor pentru că te vei bucura de ore întregi de muncă fără oboseală, cu o prindere confortabilă și amortizată.

Lame de schimb vândute separat.

Review-uri despre  Cricut • TrueControl Kit Blue

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Întrebări și răspunsuri (FAQ)  Cricut • TrueControl Kit Blue

Produse asemănătoare
icon_callback Solicita un apel telefonic icon_email Scrie un email