Recomandari pentru returnarea unui produs

In cazul în care dorești sa returnezi un produs, iată ce poți face pentru o buna desfășurare a procesului de retur:

1. Poți opta pentru trimiterea unei cereri pe e-mail la adresa contact@echipamentsublimare.ro (care sa conțină nume+prenume, date de contact, numărul comenzii si produsul pe care dorești sa îl returnezi) in care sa iti exprimi dorinta de returnare a produsului sau poti opta pentru completarea modelului de cerere de retur furnizata mai jos. Desi acest formular nu este obligatoriu, recomandam utilizarea lui, deoarece usureaza procesul identificarii comenzii dumneavoastra. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Va recomandam sa nu trimiteti colete catre firma noastra fara a ne contacta in prealabil. Astfel, eliminam posibilitatea ca coletul sa ajunga la noi fara datele de contact ale clientului. 

2. Pentru siguranta produselor la transport, va recomandam sa impachetati produsul in mod corespunzator (de exemplu, puteti trimite produsul in aceeasi cutie in care l-ati primit).  Echipamentsublimare nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului.

3. R&A Line Trade SRL isi rezerva dreptul de a percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorare, care prezinta modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, socuri, etc. Aceste taxe pot avea o valoare intre 10 şi 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale a produsului.

4. Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client.

5.  Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în cel mult 14 zile calendaristice de cand am primit notificarea de retragere din partea clientului. Putem amana rambursarea pana la data receptionarii produselor sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia clientul a trimis produsele catre noi, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

6. - Nu se pot returna produsele din categoria sublimare pe bumbac (pudra + hartia de sublimare bumbac) doar în cazul în care produsele sunt sigilate.

7. - Nu se pot returna produsele din categoria hârtie de sublimare decât daca topul este sigilat

8. Imprimante, consumabile

- Nu se pot returna imprimantele si multifunctionalele ale caror consumabile le-ai desigilat

- Nu se pot returna imprimantele si multifunctionalele care au fost initializate

- Se pot returna consumabilele de tipul cartuselor pentru imprimanta, recipienti cerneala, doar daca sunt sigilate

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe numarul de telefon 0727 725 463 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie pe adresa de mail contact@echipamentsublimare.ro