Cos
Coșul de cumpărături este gol!
It's not too late to fix it :)
Produse Recomandate
SILH-CAMEO-4-WHT-5T
5 1
Super Pret
Silhouette Cameo 4
In stoc
1.650,00 Lei -15 % 1.400,00 Lei
CMP
Super Pret
Cricut Mug Press Starter Bundle
Lipsa stoc
1.150,00 Lei -4 % 1.100,00 Lei

Termenii si conditii generale

Termeni și condiții

Bine ați venit pe site-ul www.echipamentsublimare.ro

Va rugam sa citiți cu atenție termenii si condițiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor si condițiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezinta întreaga înțelegere (contractul) dintre parți.

www.echipamentsublimare.ro, denumit generic în cele ce urmează si R&A Line Trade SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.echipamentsublimare.ro isi rezerva dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitați periodic aceasta secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat sa le respectați.

Aplicabilitate

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul echipamentsublimare.ro si pentru care  R&A Line Trade SRL are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.echipamentsublimare.ro vor fi denumite generic, în mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri în cele ce urmează.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Drepturi de autor

R&A Line Trade SRL este autorul Site-urilor și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației romane și internaționale. In lipsa altor precizări,toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea R&A Line Trade SRL sau sunt licențiate de  R&A Line Trade SRL pentru a fi folosite.

Licențe de utilizare

R&A Line Trade SRL va acorda o licența limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fără posibilitatea de a-l modifica în lipsa unui acord din partea R&A Line Trade. Aceasta licența nu include:

    reevazarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informațiilor prezentate pe Site;
    download-ul sau copierea informațiilor legate de conturi utilizator;
    utilizarea tehnicilor tip data mining, roboților sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

R&A Line Trade  SRL va acorda o licența limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink către pagina home a Site-ului atâta vreme cat acest link nu descrie  R&A Line Trade SRL sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii  R&A Line Trade SRL fara acordul prealabil scris al R&A Line Trade SRL
Conditii de utilizare. Garantii.

Site-ul este furnizat de catre Erk17 Design pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil” .  R&A Line Trade SRL nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la echipamentsublimare.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu,  R&A Line Trade SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site.  R&A Line Trade SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site.  R&A Line Trade SRL nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Serviciile si produsele prezentate pe Site-uri nu se constituie intr-o oferta de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta din partea  R&A Line Trade SRL, veti trimite un mail cu cererea dumneavoastra la adresa contact@echipamentsublimare.ro  R&A Line Trade SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarii dumneavoastra.

icon_callback Solicita un apel telefonic icon_email Scrie un email