Garanția produselor achiziționate este de 12, 24 sau 36 de luni, în funcție de produsul achiziționat. Toate produsele achiziționate de pe site-ul nostru vor fi însoțite de certificatul de garanție.

Cuțitele si Mat-urile de la Silhouette si Nicapa sunt considerate consumabile si nu au garanție (*decât in caz de defect din fabricație).

*Defect de fabricație - Cuțitul sau mat-ul nou vine cu defect de fabricație și nu funcționează (doar produsele noi sigilate beneficiază de garanție pentru defect de fabricație), nu se aplica produselor care au funcționat din prima și prin utilizare mai mult de o zi de la desigilare.


Termenul de garanție decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, la sediul firmei noastre în termen de maxim 15 zile calendaristice.

Condițiile de garanție precum și procedura în cazul defecțiunii unui produs sunt detaliate în Certificatul de garanție.

Recomandări pentru trimiterea produselor in garanție:

Taxele de expediere vor fi suportate integral de către client.

Pentru trimiterea produselor în garanție va rugam trimiteți o solicitare în scris pe adresa de email contact@echipamentsublimare , care sa conțină Nume, Prenume,, Telefon, Număr Factura, Data Facturii, Produs, Motivul Trimiterii.
Numai cererile scrise se vor lua în considerare!

Nu trimiteți colete către firma noastră fără a primi un număr de retur (RMA). Alături de datele de expeditor, trebuie să menționați pe colet numărul de retur primit în urma solicitării de retur.