Cos
Coșul de cumpărături este gol!
It's not too late to fix it :)

Stahls Hotronix Air Fusion

Model: STAFIQ
Producător: STAHLS
In stoc 1000
26.000,00 Lei
Descriere scurta
Stahls Hotronix Air FusionVedeta gamei STAHLS’ este presa Hotronix® Air Fusion™, care se remarcă prin soluții inovatoare, fiind Singura Presă din Industrie care are  Presiune Ajustabilă Automată. Punctul forte ...
Citeste mai mult...
Produsele aduse pe baza de comanda
Produsele aduse pe baza de comanda
Pentru produsele aduse pe comanda se percepe o taxa de 30% in avans si restul la livrarea produsului. Termenul de livrare al produselor aduse pe comanda este de 7-14 zile lucratoare, de la plasarea unei comenzi ferme. Comanda este considerata ferma din momentul achitarii facturii proforme. Dovada achitarii o reprezinta ordinul de plata trimis de client la adresa de email contact@echipamentsublimare.ro
Toate comenzile primite înainte de ora 13
Toate comenzile primite înainte de ora 13
Comenzile primite pana in ora 13:00, vor fi expediate in aceeasi zi! Timpul de livrare este de aproximativ 1-3 zile lucrătoare prin Fan Courier sau DPD
In perioada 18 Martie - 22 Martie 2024 ne luăm liber de la birou
In perioada 18 Martie - 22 Martie 2024 ne luăm liber de la birou
In perioada 18 Martie - 22 Martie ne luăm liber de la birou .Comenzile plasate pe site urmează să fie procesate si livrate dupa data de 25 Martie Va rugam sa plasati comenzile din timp, astfel încât sa va asigurati necesarul de materiale.

Descriere Stahls Hotronix Air Fusion

Stahls Hotronix Air Fusion

Vedeta gamei STAHLS’ este presa Hotronix® Air Fusion™, care se remarcă prin soluții inovatoare, fiind Singura Presă din Industrie care are  Presiune Ajustabilă Automată. Punctul forte al acestei prese îl reprezintă manevrabilitatea ușoară, sigură, precisă și rapidă. Presa se rotește automat în lateral – facilitând încărcarea rapidă – și revine la poziția inițială printr-o simplă apăsare a pedalei de picior – încorporată în stativul conceput reglabil. Aceste calități o fac ideală pentru companii cu un volum mare de lucru, oferind un grad maxim de eficiență.

Hotronix® Air Fusion™ este singura presă cu auto-deschidere și auto-rotire de acest gen cu funcții brevetate și inovatoare proiectate pentru a crește volumul de producție și a reduce oboseala operatorului. Excelentă pentru volum mare și decoratori specializați, precum și pentru orice persoană care este în căutarea celei mai simple și eficiente modalități de tipărire prin transfer termic.

Puteți programa în prealabil până la patru setări diferite de presiune și timp. Trebuie doar să apăsați un buton și presiunea se va regla automat pe baza grosimii articolului de îmbrăcăminte. Trecerea de la imprimarea tricourilor burnout la imprimarea jachetelor cu căptușeală din lână nu a fost niciodată mai simplă.

Setați digital timpul, temperatura, și chiar presiunea de la ecranul tactil (ecran tip Touch-Screen). Setările de timp duale pentru aplicații în două etape, programele presetate, modul de repaus pentru economisirea energiei și contorul ciclului de producție sunt doar câteva dintre numeroasele funcții disponibile.

Pentru un spațiu de lucru sigur, presa este protejată împotriva căldurii care oferă în același timp posibilitatea de operare sigură de către operator, cu ambele mâini. Indiferent de înălțime, operatorul presei poate ridica sau coborî presa termică la nivelul confortabil pentru un mediu de lucru perfect ergonomic.

Air Fusion™ este singura presă cu platan inferior care poate fi “îmbrăcat” liber, fără niciun obstacol. Modul de proiectare a deschiderii simplifică plasarea articolelor de îmbrăcăminte pe presă și rotirea lor, din față spre spate sau de pe parte pe alta, pe măsura aplicării elementelor grafice.

Review-uri despre Stahls Hotronix Air Fusion

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Întrebări și răspunsuri (FAQ) Stahls Hotronix Air Fusion

Etichete: stahls, hotronix, air, fusion
Produse asemănătoare
icon_callback Solicita un apel telefonic icon_email Scrie un email