Cos
Coșul de cumpărături este gol!
It's not too late to fix it :)

Stahls MAXX Clam 40x50cm

Model: STMax40
Producător: STAHLS
In stoc 1000
6.750,00 Lei
Descriere scurta
Stahls MAXX Clam 40x50cmMAXX™ Clam este o presă cu operare manuală, foarte uşor de utilizat, atât datorită display-ului digital, care permite reglarea temperaturii şi a timpului, cât şi a termostatului computerizat....
Citeste mai mult...
Produsele aduse pe baza de comanda
Produsele aduse pe baza de comanda
Pentru produsele aduse pe comanda se percepe o taxa de 30% in avans si restul la livrarea produsului. Termenul de livrare al produselor aduse pe comanda este de 7-14 zile lucratoare, de la plasarea unei comenzi ferme. Comanda este considerata ferma din momentul achitarii facturii proforme. Dovada achitarii o reprezinta ordinul de plata trimis de client la adresa de email contact@echipamentsublimare.ro
Toate comenzile primite înainte de ora 13
Toate comenzile primite înainte de ora 13
Comenzile primite pana in ora 13:00, vor fi expediate in aceeasi zi! Timpul de livrare este de aproximativ 1-3 zile lucrătoare prin Fan Courier sau DPD
In perioada 18 Martie - 22 Martie 2024 ne luăm liber de la birou
In perioada 18 Martie - 22 Martie 2024 ne luăm liber de la birou
In perioada 18 Martie - 22 Martie ne luăm liber de la birou .Comenzile plasate pe site urmează să fie procesate si livrate dupa data de 25 Martie Va rugam sa plasati comenzile din timp, astfel încât sa va asigurati necesarul de materiale.

Descriere Stahls MAXX Clam 40x50cm

Stahls MAXX Clam 40x50cm

MAXX™ Clam este o presă cu operare manuală, foarte uşor de utilizat, atât datorită display-ului digital, care permite reglarea temperaturii şi a timpului, cât şi a termostatului computerizat.

Placa superioară flotantă, rama de lucru din oţel şi presiunea înaltă la care operează presa asigură o calitate excelentă pentru personalizarea diferitelor aplicații, indiferent dacă operatorul este începător sau avansat.

Această presă are un unghi de deschidere foarte mare, ceea ce o face ideală pentru plasarea simplă și fără risc a articolelor de îmbrăcăminte. Este excelentă pentru orice afacere orientată să comercializeze personalizări prin transfer termic, deoarece generează produse finale de calitate superioară la un cost redus.


Presele din Gama MAXX™, se diferentiază prin unghiul mare de deschidere al platanelor, care oferă o poziționare sigură și fără riscuri a textilelor în  procesul de termotransfer.

Pe langă ușurința în utilizare, presele din gama MAXX™ se remarcă printr-un raport calitate –preț imbatabil.

CARACTERISTICI:

  • Unghi mare de deschidere a platanelor => poziționare sigură și fără riscuri a textilelor
  • Display digital pentru setare timp și temperatură
  • Platan superior acoperit cu un strat din teflon
  • NOU! Acest model este compatibil cu Platanul inferior încălzit (o inovație STAHLS revoluționară în industria personalizărilor de textile)

Notă. Pentru a completa oferta de prese termice din gama MAXX™, producătorii STAHLS’ au conceput o presă special pentru personalizarea șepcilor, cu dimensiunea  16 x 9cm  – Putere: 500 Watt, 220 V sau 240 V

Presă termică cu deschidere manuală

Afișaj digital temperatură și timp

Platane interschimbabile

Garanție 30 ani pe elementul de încălzire

Garanție 2 ani pentru produs

Review-uri despre Stahls MAXX Clam 40x50cm

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Întrebări și răspunsuri (FAQ) Stahls MAXX Clam 40x50cm

Etichete: stahls, maxx, clam, 40x50cm
Produse asemănătoare
icon_callback Solicita un apel telefonic icon_email Scrie un email